Je moet ergens beginnen. Voor kleine ondernemers die groot denken: een kickstart waar A-merken 100K voor betalen nu bereikbaar voor een MKB-budget.

Staat mooi hoor, al die Grote Klanten op mijn CV. Stoer ook. Maar het heeft één nadeel: veel mensen denken dat ik daardoor alleen maar voor klanten met grote budgetten werk. En mijn neus ophaal voor het ‘kleinere werk’.

Niets is minder waar.

Albert Heijn is ooit begonnen in een winkeltje op de Zaanse Schans. De oprichter van Ikea ging op z’n 14e eerst met lucifers langs de deur. En het verhaal van Steve Jobs en zijn garage kennen we ook allemaal.

Eens moet je nu eenmaal de eerste stap zetten.
En daar komt mijn grote kracht om de hoek kijken: ik hou er van om mensen het laatste duwtje te geven. Van de rand. Of in de rug.

Ik hou namelijk niet alleen van merken, maar juist van mensen. Vooral van ondernemende mensen. Die bruisen van de energie, de plannen, de dromen en die niet bang zijn om op hun bek te gaan. Die zélf een merk willen worden, of een merk uit de grond willen stampen.

Speciaal voor die groep mensen bied ik Lift-off! aan – een pakket waar je u tegen zegt, maar je portemonnee gewoon kan tutoyeren.

Alles zit erin wat ik ook doe voor de grote jongens: identiteit, positionering, propositie, een basis marketing strategie, een basis communicatieconcept en natuurlijk: hulp bij je business plan.

Maar: we beginnen bij het begin. Als je al een idee hebt wat je wilt gaan doen, ga ik eerst samen met je kijken of dat idee wel klopt bij wie en wat je werkelijk bent, en of het haalbaar is. Zo nodig werken we samen aan een verbetering, of een verandering.

Als je nog geen idee hebt, maar wel voelt dat je voor jezelf wilt beginnen, dan coach ik je naar het juiste plan. Dat wat alleen bij jou past – daar heb ik namelijk een neus voor, meestal zie ik het binnen 20 minuten. En dan kan ik je ook nog vertellen hoe het moet heten, welke markt je gaat bedienen, wat je verdienmodel gaat zijn en hoe je het in de wereld moet zetten.

Het komt ook voor dat mensen al lekker bezig zijn, maar dat ze tegen een paar dingen aanlopen. Dat de volgende stap steeds maar niet gemaakt wordt. Ook dan ik helpen – meestal is het een kwestie van goed kijken en luisteren. En daarna: anders kijken. Met vaak maar een paar graden koerswijziging – alles is er al, namelijk – weet ik groei en schaal voor je te ontsluiten.

Belangrijk om te weten: ‘Lift-off!’ doe ik niet alleen, je krijgt er naast mij nog een heel team van specialisten bij. Die huur ik allemaal in voor je en stuur ik voor je aan. Daarmee is het geld wel op, en verdienen zelf niks. Dat kan natuurlijk niet, dus bij elke versie van ‘Lift- off!’ moet je ook nog rekening houden met mijn tijd. Die je koopt in de vorm van ‘Minutes Of Fame’.

Lift-off! is er in 3 versies, voor 3 verschillende fasen van je bedrijf of je idee.