Zit er niks voor je bij? En wil je toch ‘iets’ met me? Dat kan. Is wél aan de prijs. Maar daar heb je dan ook wat aan.

Als ik wil, kan ik de komende 5 jaar met 4 mensen per dag een kopje koffie drinken en kom ik niet meer aan werken toe – zoveel vragen krijg ik daar naar. Meestal lopen al die mensen dan weg met een stapel ideeën voor de komende 3 jaar, en sta ik nog de rekening te betalen ook. Dat doe ik dus niet meer.

De ervaring leert dat zelfs koffie drinken met mij tot life changing inzichten leidt, of we nu willen of niet. Het bloed kruipt.

Voor deze service betaal je gewoon mijn uurtarief, maar dan per minuut. Dat komt op 5,00 euro. En dat is makkelijk in de perken te houden, hoor. Ik hou niet van onnodig gezwets en aan social gewenst gedrag doe ik niet. Ik ga als een mes door de boter en kom meteen terzake.


5,00 per minuut

Zijn er uitzonderingen op deze belachelijke prijs? Zeker. Ik ben natuurlijk ook gewoon een zakenman. Een slet. Een huurwoordenaar. En zo pragmatisch als de pest. Dus: ik meer continuïteit, jij minder betalen. Zo simpel is het. Als je meer van mij afneemt, krijg je kwantumkorting. Gewoon omdat het kan. De spelregels blijven hetzelfde (ja, ook van het vooruitbetalen), maar de kosten worden lager als je me ver van tevoren voor langere tijd vastlegt. Dat werkt zo: