Een schop onder je hol kun je krijgen. Maar wel: met liefde. Ontdek in één dag de zin van je bestaan, wankel en wordt weer rechtop gezet.

Je weet dat je het anders wilt. En kunt. Beter, lichter, leuker, praktischer, moeitelozer. Met meer energie, meer voldoening, een leuker leven, meer liefde, fijnere vrienden, meer rust, beter betalende klanten en (veel) meer dankbaarheid. Maar hoe? Simpel: als je daar wilt komen, moet je eerst weer bij jezelf komen. Wie was je ook alweer? Wat kwam je ook alweer doen? Met welke talenten kun jij de wereld verbeteren, waar zat ook alweer je Heilig Vuur? Hoe maak je daar mensen blij mee, en zorg je ervoor dat je er goed van kunt leven? Hoe ga je dat de wereld in schoppen, aan iedereen vertellen?

Re-Set is eigenlijk een Magnum Opus traject, maar dan in sneltreinvaart. Met Re-Set zorg ik ervoor dat je (weer) weet wat je missie is en hoe je dat praktisch en pragmatisch ook daadwerkelijk gaat doen. Met Re-Set begeleid ik je in één (extreem heftige) dag naar je bestemming. In één dag? Meen je dat? Ja. Natuurlijk. Van moeilijk doen is nog nooit iets of iemand beter geworden. Re-Set is niet voor watjes. Aan sociaal wenselijk gedrag doe ik niet. En ik ben ook niet politiek correct. Ik zeg wat ik doe, wat ik denk en ik doe wat ik zeg. Zo simpel is het. Dus: waar wacht je nog op? De klok tikt.


1.999,00