Contact

Ik ben in de regel erg benaderbaar, maar bellen heeft weinig zin. Dat komt omdat mijn hoofd sneller gaat dan de informatie die door de telefoon komt, en dan raak ik de draad kwijt. Daar hebben we allebei niet zoveel aan, dus. Appen of mailen daarentegen wél. Meestal heb je binnen 5 minuten antwoord. Probeer maar eens.

Mocht het toch niet lukken, dan kun je Fiona ook proberen. Fiona is de filter tussen mij en de ‘normale’ wereld. Ze beheert mijn agenda als een schooljuf waar iedereen naar luistert. Zelfs ik. Gaat het over geld? Daar wil ik niks mee te maken hebben, dat leidt af van Scheppen. Van de Magie. Ik moet lekker in de zandbak mooie dingen maken en bedenken – achter ballen aanrennen. Dus dat heb ik uit handen gegeven, aan Jacoba Wallet (en ja, ze heet écht zo – geen geintje). Zij zit als een bok op de haverkist, achter mijn centen aan. En achter die van jou, mocht dat nodig zijn.

Oh ja, ik ben nogal ambulant – altijd onderweg. Je vindt me in de bekende ‘hot spots’ in Amsterdam & Haarlem, in de auto, bij klanten of in een vliegtuig om om te ontdekken waar ter wereld ik me nu eens thuis zou voelen. Als uitvalsbasis voor meetings, presentaties en grote klussen met mijn team, heb ik een heus kantoor: tegenwoordig huis ik steeds vaker in een prachtige monument aan het Houtpark in Haarlem. Daar werk ik nauw samen met Laurens, Iris & David van The Locals, die voor mij de accounthandling, het projectmanagement, de productie en m’n back-office overnemen. Ik moet nog uitkijken dat dat niet opnieuw een bureau gaat worden.

Oh ja: voor coachingsgesprekken ben je welkom in mijn man cave, waar ik ook graag zit te schrijven. In de verloren uurtjes.